Professionals

PROFESSIONALS  

vazen met droogbloemen op een tafel met lampVerkoopstyling

Of u nu belegger, ontwikkelaar, corporatiemedewerker of makelaar bent, in alle gevallen bent u gebaat bij een snelle en goede woningverkoop. Op het moment dat een woning in de verkoop komt moet alles kloppen. U heeft immers geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Juist in deze drukke en alles bepalende fase kunt u gebruik van de services van SaSmûk, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw.  Uw woonproducten worden op professionele wijze onder de aandacht gebracht bij woningzoekenden.

SaSmûk werkt mee aan úw onderscheidend product

Bent u makelaar, hypotheekverstrekker, leverancier van keukens of badkamers en wilt u uw producten of diensten onderscheidend aanbieden? Denk dan eens aan het aanbieden van een interieurontwerp of interieurstyling als extra service! SaSmûk gaat graag het gesprek met u aan om dit exclusief voor uw bedrijf te organiseren.

SaSmûk kan ook advies uitbrengen aan bedrijven die interieurvraagstukken hebben en een ontwerp maken voor een interieur waarin uw medewerkers zich thuis voelen. De coördinatie van het (opnieuw) inrichten van uw bedrijfsruimte nemen we u en uw werknemers graag uit handen.  Zoekt u een verrassend interieurvoorstel voor uw verzorgingshuis of studentenhuisvesting? U bent altijd welkom om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.