Verkoopstyling

Verkoopstyling

Verkoopstyling 

Aan de ligging en de grootte van een bestaande woning kunt u niets veranderen, wel aan de sfeer en de ruimte die het uitstraalt. Een verkoopstylist kijkt door de ogen van een potentiële koper. SaSmuk weet in een bestaande woning veranderingen aan te brengen die de sfeer en gebruiksmogelijkheden van de woning beter zichtbaar maken. De verkoopstyling kan gecombineerd worden aangeboden in combinatie met woningfotografie.

Met behulp van de hands on methode volgens House of KIKI (bekend van TV programma’s zoals Uitstel van Executie) laat SaSmûk de woning van zijn beste kant zien. Zo zal deze tussen vergelijkbaar aanbod eerder de aandacht trekken van woningzoekenden. Niet voor niets schakelen steeds meer professionals de hulp in van een professioneel verkoopstylist. Het helpt hen om een sneller en beter verkoopresultaat te behalen.

In het geval dat bewoners eerder verhuizen dan de woning is verkocht, dan kan SaSmûk zorgdragen voor een tijdelijke en sfeervolle inrichting. Bij bezichtiging wordt dan een betere indruk achtergelaten en daarmee wordt de belangstellende eerder verleid de woning te kopen.

SaSmûk gaat graag met u als professional op zoek naar een custom made samenwerking!