Verkoopstyling voor optimale woningpresentatie

verkoostyling

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het zo optimaal mogelijk presenteren van de gebruiksmogelijkheden van een te koop staande woning. Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar uw eigen inrichting te kijken en voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de eigenaar te kijken. SaSmûk kan u helpen om de woning voor een breed publiek zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren wat potentiële kopers uitnodigt om te bezichtigen. Uiteraard is het uiteindelijk doel een snelle verkoop tegen een zo goed mogelijke prijs.

Opleiding

De verkoopstylist heeft een opleiding gevolgd bij House of KIKI, bekend van TV programma’s zoals Uitstel van Executie. Er wordt objectief naar uw woning gekeken om deze binnen een paar uur optimaal te presenteren voor verkoop. Met een minimaal budget en een maximaal resultaat en met dienstverlening op maat. In een vrijblijvende afspraak wordt u uitgelegd wat verkoopstyling voor u kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn.
Om het servicepakket compleet te maken levert SaSmûk ook woningfotografie, meubelverhuur voor leegstaande woningen, een Open Huis- en Leegstandsservice!